Aan de Drift 
Dit is het natuur- en informatiecentrum met horecagelegenheid aan de rand van de Schadijkse Bossen, in de Heere Peel te America gemeente Horst aan de Maas.

Het is hét vertrekpunt voor wandelen, fietsen en activiteiten waarin de natuur van de Schadijkse Bossen en de Heere Peel wordt beleefd. Hier kunt u na een stevige wandeling heerlijk tot rust komen. En onder het genot van een lekker kopje koffie of van een heerlijk ambachtelijk bereide pannenkoek genieten van het prachtige uitzicht over de Heere Peel.

Openingstijden: 

Update 20 april 2021: Ons terras mag weer open!! U bent vanaf zaterdag 1 mei weer iedere zaterdag en zondag welkom op ons terras. Tevens zijn we gedurende de meivakantie dagelijks geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur. U kunt tot 1 uur voor sluitingstijd uw bestelling voor de keuken plaatsen. Wij houden rekening met de richtlijnen die gesteld zijn door het RIVM.

Wij behouden ons het recht voor om eerder te sluiten bij slecht weer en of andere omstandigheden.

Aan de Drift ligt op loopafstand van Centerparcs Het Meerdal en Limburgse Peel. U kunt de wandelroute vinden onder "wandelen en fietsen".

foto vooraanzicht

Nieuws

Corona

Lees meer...

Vacatures

 


 

 

 

 

 

logo landschapsambassadeur